GINOP_Plusz-3.2.1-21-2021-00001 – A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

A kedvezményezett neve: Talentis Agro Zrt.

A képzés elnevezése és célja: Vezetői eszköztár

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a vezetői munka folyamatát, a vezetővel szembeni elvárásokat. Átfogó képet kapjanak a vezetés területeiről, ismerjék és alkalmazzák a people management eszköztárát.

A szerződött támogatás összege: 2 294 263 Ft

A képzés részletes bemutatása: A Talentis Agro Zrt. felismerve a magasan képzett humán erőforrásban rejlő lehetőségeket, a vállalatcsoport versenyképességének megőrzése érdekében közép- és felsővezetői továbbképzésére személyre szabott képzési program indítását tűzte ki célul. A vállalat 2023. májusában a nevezett képzési program megvalósítására vonatkozóan FE/12/003872/2023 iktatószámon nyilvántartott támogatási kérelmet nyújtott be „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül történő támogatásáról” szóló hirdetmény alapján, amely kérelem elnyerte az Innovációs és Technológiai Minisztérium, illetve az illetékes Fejér Megyei Kormányhivatal támogatását.

A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátíthassák a vezetői feladatok mind magasabb minőségben való ellátásához szükséges készégeket, ismereteket és kompetenciákat, amelyek birtokában modern vezetői szemlélettel, nagyobb hatékonysággal tudják irányítani a felelősségi körükbe tartozó szervezeti egységeket és a csapatukban dolgozó munkavállalókat, valamint a képzésnek köszönhetően gördülékenyebbé válik a vezetők közti kommunikáció és együttműködés is.

A program keretében a résztvevők 3 db kétnapos képzési alkalom során ismerkedhetnek meg a szervezeti igényekhez igazított képzési tematikában szereplő témakörökkel. A képzés által feldolgozott témakörök részét képezik többek között a vezetővel szembeni elvárások, az önismeret, a people management, a döntéshozatal, a probléma felismerés, a time management, a munkaszervezés és -irányítás, a delegálás, az ellenőrzés, a vezetői hitelesség, a felelősség, a csapatmunka, a kommunikáció, az ösztönzés, a konfliktuskezelés, nehéz emberek és helyzetek kezelése és a munkatársak fejlesztése.

A képzési alkalmak időpontjai: 2023. június 1-2.; 2023. november 7-8.; 2024. április 25-26.

A támogatott képzési program a DIPOL Humánpolitikai Intézet Kft. vezetésével valósul meg.

A képzés tervezett befejezési dátuma: 2024. április”

Üzenetküldés

Bauer Péter

Gépüzemi divízióvezető

* kötelező mező

Üzenetküldés

Tímár Miklós

Key Account Manager

* kötelező mező

Üzenetküldés

Barnáné Vitárius Márta

Kereskedelmi igazgató

* kötelező mező

Üzenetküldés

Zimmermann István

Növénytermesztési divízióvezető

* kötelező mező

Üzenetküldés

Szalóky Árpád

Sertéságazati divízióvezető

* kötelező mező

Üzenetküldés

Magyar József

Tejtermelési divízióvezető

* kötelező mező

Üzenetküldés

Katona László

Terményfeldolgozó-üzem divízióvezető

* kötelező mező

Üzenetküldés

Fábián Roland

Takarmányozási divízióvezető

* kötelező mező

Üzenetküldés

Csupászné Sánta Éva

Árutojás-termelési divízióvezető

* kötelező mező

Üzenetküldés

Adravecz Edit

Vadgazdálkodási divízió

* kötelező mező