Rangos versenyen bizonyított szakácsa van a Dereszlának
A bodrogkeresztúri Dereszla Bisztró nem csak népszerű vendéglátóhely, hanem egy olyan mesterképző is, ahonnan a fiatal, kezdő szakácsoknak is elindulhat a karrierje akár az országos ismertség felé is. Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk: Bém Bence a bisztró 24 éves szakácsa – Csorba István chef felkészítésével – a Magyar Gasztronómiai Egyesület által rendezett VIII. Hagyomány és evolúció versenyén az üdvözlő falatok kategóriában első helyezést ért el.
De nem csak ezzel az egy sikerrel zárult számára a verseny, ugyanis a főétel kategóriában a töltött sertéslábbal negyedik helyezést érte el. Csorba István mentor úgy nyilatkozott Bencéről, hogy egy nagyon jól együttműködő partnert ismert meg benne. Ráadásul a Magyar Gasztronómiai Egyesület versenyein több, ma már Michelin-csillagos szakács is megmérette magát.
A két szakemberrel készült beszélgetésből kiderül, hogy
- Bence eredetileg melyik pályára készült,
- milyen az étterem fogadtatása a vendégek körében,
- mi az a tonkababos, eper zselés desszert, amit egyszerűen nem lehet kihagyni a Dereszla Bisztróban.
TALENTIS AGRO – Kommunikáció