Országos hírnév kapujában a Vál-Völgye Pékség
A három éve alapított Vál-Völgye Pékség rövid idő alatt hatalmas fejlődésen ment keresztül, így szükségessé vált a termelő- és raktárkapacitások bővítése és modernizálása, illetve egy automatizált gyártásvezérlő rendszer bevezetése. A fejlesztés lehetővé teszi, hogy az eddigi Budapest-Balaton szállítási útvonal mellett a teljes hazai piac, illetve a környező országok piacait is ki tudja szolgálni a Vál-Völgye Pékség.
A modernizálás egyik nagy előnye, hogy a cég egyre komolyabb szereplővé tud válni a Horeca, azon belül is a hotel piacon, hiszen ezen ügyfélkörnek speciális reggeli péksüteményekre és egyedi termékfejlesztésre van szüksége. Ennek egyik eredménye az, hogy az idei nyári szezon indítására a Hunguest Hotels Zrt szállodáiban kizárólag a pékség prémium termékei jelennek meg Magyarországon, így egyre nagyobb részt tud a pékség lefedni a hazai hotel piacon. A cég működése és fejlődése miatt bevezetésre kerül az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer, illetve a pékség eddigi elkötelezettsége a környezetvédelem mellett lehetővé teszi az ISO 14001-es környezetirányítási rendszer bevezetését is.
A termékek magas minőségét pedig a jövőben a HACCP mellett az ISO 22000 élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer biztosítja. A közel 600 millió forintos beruházáshoz 205 millió forint forrás biztosított a Széchenyi 2020 Vidékfejlesztési Programon keresztül az Európai Unió és Magyarország Kormánya.
TALENTIS AGRO – Kommunikáció