Marhapofa, bodrogkavics, pezsgő: kedvencek a Dereszla Bisztró étlapjáról
A nyáron megnyílt bodrogkeresztúri Dereszla Bisztró jelentősen átalakította a térség idegenforgalmát, a hajókirándulások és dűlőtúrák pedig jól kiegészítették azokat a gasztronómiai élményeket, melyeket a bisztró kínált a vendégeinek. Az élet azonban nem áll meg a Dereszlában az ősz beköszöntével sem, ugyanis az étlap folyamatosan követi az évszak és az oda betérők igényeit.
Ahogy arról a nyár közepén beszámoltunk: az ételek mellett fontos szerep jut a boroknak is. Több, mint hatvan pincészet, nyolcvan tételt tartalmazó borait kínálják azóta is a vendégeknek. De nem csak a borvidék, hanem a térségbe érkezők is igényelték már, hogy legyen végre egy olyan vendéglő, amely magasabb színvonalat céloz meg. Ez jól látszik az elmúlt időszak forgalmában, mivel olyan különleges, de mégis egyszerű ételsort terveztek, amely első látásra sem unalmas. Ezek közül a legnépszerűbb a bodrogkavics, amely egy fehér csokoládés, málnatöltelékes desszert és kizárólag a Dereszla Bisztróban kapható.
A további ételkülönlegességekről, valamint a vendégek véleményéről hallgassa meg a Kossuth Rádióban Csorba István séffel és Kovács Orsolya sommelier szakemberrel készült beszélgetést.
TALENTIS AGRO – Kommunikáció
Rádióriport: