A térség leghíresebb halászléje címre törekszik a Dereszla Bisztró
A festői szépségű Bodrog partján nyitott éttermet a Dereszla Pincészet. Komoly szakmai csapat álmodta meg és hozta létre a hiánypótló, turisztikai szempontból is fontos étkezdét. A folyó partján a bisztró mellett lévő hajókikötő is része lett a gasztronómiai vállalkozásnak.
Ahogy arról beszámoltunk: Tokaji borvidék és a térség életében is fontos mérföldkőnek számít az az új étterem, amely a vele szemben lévő pincészettel és a Bodrog partján található két kikötővel alkot igazán szerves egységet. Az üzemeltetők szerint ezek együttesen a belföldi idegenforgalomban komoly fellendülést hozhatnak, hiszen nem csak egy hagyományos éttermet álmodtak meg ide évekkel ezelőtt a szakemberek. A Dereszla Bisztró megnyitójáról a Kossuth Rádió is beszámolt június 27.-én reggel. Csorba István séfet és Kalocsai Lászlót, a Dereszla Pincészet birtokigazgatóját B. Tóth Erika kérdezte.
TALENTIS AGRO – Kommunikáció